Albijanić dogovorio saradnju s Lovćenom

Ponovo u Crnoj Gori

Albijanić dogovorio saradnju s Lovćenom

Bh. košarkaš Draško Albijanić ponovo će zaigrati u Crnoj Gori. 

Ovaj tridesetogodišnji centar, koji je posljednji angažman imao u Igokei, dogovorio je saradnju sa  Lovćenom iz Cetinja. To je potvrdio i crnogorski klub na svojoj zvaničnoj stranici. 

"Albijanić je dogovorio saradnju za narednih par godina. Radi se o košarkašu koji je 1986. godište, visok je 211 centimetara, a pokriva poziciju centra. Uz to je i član reprezentacije BiH", saopštili su, između ostalog, iz Lovćena. 

Na crnogorskim parketima Albijanić je igrao u sezoni 2015/2016. kada je nastupao za Sutjesku. Tokom karijere još je igrao za Leotar, Slobodu, Borac, Zrinjski, Igokeu, rumunske Ploeisti i Pitesti, te u Makedoniji za Kožuv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi