Budućnost, Jolly i Čapljina na turniru u Širokom

Poznati svi sudionici

Budućnost, Jolly i Čapljina na turniru u Širokom

Dok se momčad Širokog nalazi u glavnoj fazi priprema za nadolazeću sezonu Uprava kluba radi na organizaciji Memorijalnog turnira „Široki 2013“ i sklapanju igračke križaljke.

Već od ranije je poznato da su nastup na turniru potvrdile momčadi Čapljine i Jolly Šibenik kojeg vodi donedavni višegodišnji trener Širokog Ivan Velić. Uz domaćina i ove dvije momčadi poziv je bio poslan i Zadru, međutim, oni su odbili pa se krenulo u potragu za novim sudionikom. Kako nam je danas potvrđeno iz kluba, četvrti sudionik bit će član Jadranske lige Budućnost iz Podgorice.

Memorijalni košarkaški turnir „Široki 2013“ bit će održan 14. i 15. rujna na Pecari.

Što se tiče momčadi Širokog i igračkog kadra, on još nije kompletiran i možemo očekivati promjene. Na probi je Amerikanac Michael Harper, no s njim još uvijek nije postignut dogovor, odnosno potpisan ugovor jer se isti ne može odlučiti da li bi nastavio karijeru u Širokom ili se vratio kući.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.