Cedevita novčano kaznila Acu Petrovića

Selektor kažnjen zbog loših rezultata Cedevite

Cedevita novčano kaznila Acu Petrovića

Cedevita igra ispod svih očekivanja ove sezone, a ekipa našeg selektora Ace Petrovića dovela je u pitanje i odlazak na doigravanje.

U Cedeviti su željeli revidirati ugovor Lukše Andrića, ali to se nije desilo jer na nove uslove nije pristao centar ekipe iz Zagraba. "Lukša Andrić nije prihvatio reviziju ugovora i zbog toga više ne trenira s prvom momčadi", rekao je sportski direktor Matej Mamić. 

 

Dodao je Mamić da su igrači i trener ekipe novčano kažnjeni zbog loših igara. "Igrači i trener financijski su kažnjeni zbog loših rezultata. O detaljima kazne neću govoriti", riječi su sportskog direktora Cedevite. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti