Damjanović: Čestitam Zrinjskom, zaslužena pobjeda

Trener KK Bosna Royal

Damjanović: Čestitam Zrinjskom, zaslužena pobjeda

KK Bosna Royal poražen je u Mostaru od Zrinjskog u okviru trećeg kola košarkaškog prvenstva BiH. 

Trener sarajevskih košarkaša Aleksandar Damjanović nakon utakmice izjavio je da je Zrinjski zasluženo slavio. 

"Prvo bih čestitao mostarskim košarkašima, sasvim zaslužena pobjeda. Tri četvrtine bili smo u samom egalu a onda se dogodio neobjašnjivi pad tijekom kojeg smo poklanjali lopte Zrinjskom. Razlika na kraju malo nerealna i prevelika ali ne nalazim nikakve zamjerke pobjedi Zrinjskog koja je zaslužena i ovom prigodom im još jednom čestitam", kazao je Damjanović. 

Najbolji pojedinac HKK Zrinjski Vedran Princ dodao je:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Tko pogleda semafor na kraju, rekao bi da je pobjeda izvojevana lako, ali nije ni blizu tako bilo. Dobro smo se pomučili da slomimo otpor Studenata, ali na kraju zasluženo ostavljamo bodove u Mostaru. Fokus je sada na utakmici ABA 2 lige u kojoj dočekujemo Ohrid u kojoj također idemo na pobjedu", završio je Princ viđenje utakmice s Bosnom za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi