Davidović: Vratili smo se na pobjednički kolosjek

Košarkaš Studenta zadovoljan prikazanom igrom

Davidović: Vratili smo se na pobjednički kolosjek

D. Vejo

Banjalučki Student večeras je u "Kampusu" potvrdio kvalitet nakon što je savladao ekipu Rogatice, te se tako vratio na pobjedničke staze.

U jednoj teškoj i muškoj igri, više želje, spretnosti i htjenja pokazali su izabranici Aleksandra Ćikića koji su u posljednjim minutama meča stigli do zlata vrijedne pobjede. Zadovoljstva u taboru Banjalučana, ne manjka.

"Počeli smo utakmicu veoma dobro. Stekli smo prednost, nakon toga u igru se uvukla mala nervoza, ali ipak smo pokazali karakter kao ekipa, te na kraju pobjedili. Vratili smo se na pobjednički kolosjek. Pokušat ćemo sada vezati nekoliko pobjeda", ističe za SportSport.ba košarkaš Studenta, Milan Davidović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi