Košarkaši se spremaju za Mađare
Sa večerašnjeg treninga reprezentacije BiH

Reprezentacija BiH trenirala u Zenici

Košarkaši se spremaju za Mađare

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine obavila večeras u zeničkoj Areni jedan od posljednjih treninga uoči odlaska u Mađarsku, gdje bh. reprezentativci nastavljaju sa pripremama.

Muška košarkaška eprezentacija Bosne i Hercegovine od srijede (8. jula) se nalazi u Zenici, gdje pod palicom selektora Mensura Bajramovića, bh. košarkaši treniraju i pripremaju se za predstojeće susrete baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje će se ovog ljeta održati u Poljskoj.

Bh. tim će još sutra trenirati u Zenici, a potom je planiran odlazak u Mađarsku, gdje će bh. košarkaši odigrati dvije kontrolne utakmice sa domaćinom. Potom se reprezentativci vraćaju u Zenicu, a onda odlaze u Crnu Goru, gdje će sa domaćom selekcijom odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, koja će ujedno biti i posljednja provjera pred utakmice baraža.Bosna i Hercegovina će u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo za protivnike imati selekcije Portugala i Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.