Royal u Tuzli

Mulaomerović: Imamo problema, ali utakmicu moramo dobiti

Košarkaši tuzlanske OKK Slobode u nedjelju od 19.30 na parketu Mejdana dočekat će Bosna-Royal. Poslije 14 dana pauze ovo će Tuzlacima biti prva utakmica, a druga u Mejdanu poslije 21 dana čekanja. 

U međuvremenu su Tuzlaci za zelenim stolom dobili utakmicu sa HEO-m, koja se trebala igrati prošle subote, a gdje su gosti svoj dolazak otkazali samo 20-ak sati prije njenog početka. 

„Htjeli mi to ili ne ekipa je malo ispala iz ritma. Svaka pauza, pa i ova od 14 dana, ostavlja posljedice. Mi smo u međuvremenu imali problema sa povredama i prehladom, ali bez obzira na sve to mi u nedjelju moramo pobjediti“, kaže Damir Mulaomerović, trener OKK Slobode.

Van stroja je kapiten Miodrag Tanasilović, dok su smanjenim intenzitetom trenirali Mujo Tuljković i Rusmir Grošić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„Mi nismo ekipa koja ima pravo da bilo koga potcjeni. Bosna Royal je ekipa koju ne smijemo potcjeniti i svakako da moramo uložiti maksimum truda da dođemo do cilja“, kaže Mulaomerović.

U nedjelju će svoju premijeru u Mejdanu imati i Carlsbergov brend Pan, a za posjetioce priprmljen je veliki broj iznenađenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.