Nataša Popović u narednoj sezoni u dresu KŽK Čelik

Zeničanke se pojačale na poziciji centra

Nataša Popović u narednoj sezoni u dresu KŽK Čelik

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika aktualne prvakinje naše zemlje i u narednoj sezoni za cilj imaju osvajanje prvenstva, te što bolji rezultat u regionalnoj ligi.

S tim u vezi nakon što je rukovodstvo kluba dogovorilo ostanak Jasmine Bigović u klubu, danas je angažovano još jedno vrijedno pojačanje. Riječ je o iskusnoj 32-godišnjoj Nataši Popović, koja u Čelik stiže iz ekipe Leviski iz Sofije, ova igračica igra na poziciji centra, te će sigurno donijeti dodatni kvalitet u igri Zeničanki pod košem.

Popović se sinoć priključila ekipi i odradila trening, te će sutra biti i zvanično predstavljena kao nova igračica kluba iz Zenice.

Još jedna lijepa vijest koja dolazi iz KŽK Čelik jeste da je klub dobio poziv od Evropskog i Turskog prvaka ekipe Galatasaraya za odigravanje prijateljske utakmice.  Ovo je sigurno velika stvar ne samo za KŽK Čelik, nego i za BH košarku.

Termin i mjesto odigravanje ove utakmice biće poznati u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.