Miljan Radisavljević, prvotimac Leotara:

"Pobijedio je srećniji tim"

Miljan Radisavljević sa 29 postignutih poena bio je najefikasniji igrač utakmice Sloboda – Leotar (101:99). Na kraju je mogao postati junak nad junacima, jer je sa zvukom sirene imao priliku da svom timu donese pobjedu ili produžetak, ali je njegov šut bio prekratak. 

"Utakmica je bila mnogo naporna. Igrala se na dosta koševa, a na kraju mogu reći da je pobijedio srećniji tim. Igralo se na jadnu loptu i mi smo nesretno izgubili. Međutim, to ne znači da se predajemo. Igramo tri naredne utakmice nasvom parketu i pokušat ćemo se vaditi", kaže Radisavljević.

Leotar je dobro otvorio susret, imao +13, ali su Tuzlaci napravili seriju 16:0. Na kraju je Sloboda imala +10 u finišu, ali su gosti stigli na -2 i imali šut za pobjedu ili produžetak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.