Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger u vezi

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger u vezi

E. Škorić

Njemački sportski list Bild prenio je kako su Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger u vezi.

Njemački mediji pišu da je reprezentativac te zemlje, nogometaš Bayerna, ostavio manekneku Saru Brandner nakon sedam godina veze kako bi bio s Anom.

Teniserka i nogometaš uhvaćeni su u šetnji ulicama New Yorka, gdje je Ana nastupala na US Openu. Oni su se tom prilikom držali za ruke, što je njemačke medije ubijedilo da su u ozbiljnoj vezi.

"U početku su Bastian i Ana bili dobri prijatelji, no to je preraslo u nešto više i Ana posljednjih mjeseci stalno priča o Schweiniju", rekao je za Bild njihov zajednički prijatelj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.