Ivana Španović može ono o čemu maštaju mnogi muškarci

Blista i u teretani

Ivana Španović može ono o čemu maštaju mnogi muškarci

Srbijanska atletičarka Ivana Španović blista na atletskim nadmetanjima, a na dva posljednja svjetska prvenstva, na otvorenom i dvoranskom osvojila je dvije bronzane medalje u skoku u dalj.

Pored toga što blista na tartan stazama, zgodna srbijanska sportašica blista i u teretani, a da dobro vlada sa težinama koje su strane i mnogima muškarcima, Ivana je dokazala objavljivanje zanimljivog videa na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Atletičarka koja zbog svog uspjeha ali i ljepote uživa veliku popularnost u Srbiji postavila je video snimku na kojoj se vidi kako podiže pozamašno natovarenu šipku sa tegovima.

Poruka koja je pratila video je bila više nego jasna: "85 kilograma, ćao, zdravo! :)"

Naknadno komentarišući ovaj svoj trening, Ivana je dodala i rečenicu "Snimak čučnja ne smijem ni da stavim, pomisliće ljudi da pijem drogu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.