Mario Balotelli "zasvirao" sa legendarnim Beatlesima

Njemu nikad nije dosadno

Mario Balotelli "zasvirao" sa legendarnim Beatlesima

Nestašni dečko italijanskog fudbala Mario Balotelli vratio se na Otok.

U svojoj drugi epizodi u engleskom Premiershipu Balotelli će "glumiti" u dresu Liverpoola, a malo ko zapravo zna šta da od italijanskog napadača očekuje na treneru, ali i izvan njega. 

Znao je Mario u Cityju praviti gluposti poput gađanja pikadom omladince Građana, ali znao je i svojim majstorijama na terenu do ludila dovoditi svoje protivnike. Ipak, za razliku od perioda u Cityju kada je na kupi imao zemljaka Mancinija, koji je u dobroj mjeri tolerisao njegove gluposti, na Anfieldu će se morati ponašati drugačije.

Među Redsima se zna ko je šef na terenu, ali ni Rodgers neće imati strpljena za Balotellijeve budalaštine, naravno ukoliko nastavi sa njima

I dok se čeka na Balotellijev debi u dresu Liverpoola, ovaj fudbaler se odlučio zabaviti i objavio smiješnu fotografiju na svom Instagram profilu.

U cijelom svijetu Liverpool je poznat ne samo po fudbalu, nego i po legendarnim Beatlesima, pa je Balotelli odlučio svoj dolazak u slavni grad i fudbalski klub spojiti u jedno - na fotografiji.

Rezultat tog "spoja" objavio je na svom Instagram profilu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.