Aberdeen će imati podršku navijača na Pecari
FOTO: dailyrecord.co.uk

Najavili dolazak na revanš meč

Aberdeen će imati podršku navijača na Pecari

S. Mlaćo

U Širokom Brijegu čine sve da stadion Pecara što spremnija  u svakom pogledu dočeka revanš meč drugog pretkola Evropske lige protiv škotskog Abeerdena.

U prvom meču bilo je 1:1, te sada bh. predstavnik ima nešto laški zadatak da izbori prolaz dalje. Ipak, svjesni su na Pecari da je pred njima teških 90 minuta, a svakako se uzdaju i u svoje navijače koji će sigurno ispuniti Pecaru do posljednjeg mjesta.

Za SportSport.ba je potvrđeno da će i Aberdeen u četvrtak imati podršku navijača, s obzirom da je 200 vjernih fanova tog kluba najavilo dolazak na Pecaru

Nadamo se da će sve proteći bez ikakvih incidenata, ali i da Škoti neće imati razloga za slavlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti