Adilović strijelac u remiju, Višćin Istanbul slavio sa 3:1

Prva liga Turske, 23. kolo

Adilović strijelac u remiju, Višćin Istanbul slavio sa 3:1

U okviru 23. kola Prve turske lige Samsunspor nekadašnjeg napadača Željezničara Eldina Adilovića remizirao je na gostovanju kod Adana Demirspora odigravši 3:3.

Sve do 88. minute gosti su gubili sa 3:2, ali je bh. napadač dvije minute prije kraja utakmice pogodio za konačnih 3:3 i tako svoj tim poštedio petog ovosezonskog poraza.

Uspješniji od Adilovića bio je još jedan nekadašnji fudbaler Željezničara Edin Višća. Reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrao je svih 90. minuta, a Istanbul BB uspio je sa tri gola u drugom poluvremenu anulirati prednost gostiju do koje su stigli u prvih 45. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.