Asensio zbog povrede pauzira dvije do tri sedmice

Maler za Real

Asensio zbog povrede pauzira dvije do tri sedmice

Real Madrid u predstojećoj utakmici protiv Malage neće imati na raspolaganju Marca Asensija. 

Kraljevski klub je saopštio da će ovaj 21-godišnji vezni igrač morati neko vrijeme pauzirati zbog problema sa lijevom nogom, a period oporavka će navodno trajati dvije do tri sedmice. 

"Povreda nije ozbiljna, ali nećemo rizikovati sa Marcom kako se povreda ne bi pogoršala", izjavio je Zidane. 

Dobra vijest za Madriđane je da je Gareth Bale počeo da trenira s ostatkom ekipe, ali je pitanje kada će biti spreman za utakmice. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Real Madrid i Malaga će odmjeriti snage sutra na Santiago Bernabeu u okviru 13. kola španske La Lige.

Na tabeli Real Madrid trenutno zauzima treću poziciju i pokušat će pobjedom da nastavi potjeru za Barcelonom i Valencijom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi