Azpilicueta: Trebali smo Mourinha, on je zaslužan za titulu

Fudbaler Chelseaja

Azpilicueta: Trebali smo Mourinha, on je zaslužan za titulu

Fudbaleri Chelseaja proteklog vikenda savladali su Crystal Palace s minimalnih 1:0 i tako osigurali tri boda koja su potvrdila peti naslov prvaka. 

Nakon potvrde naslova svi su bili složni da je zasluženo osvojen, a Cesar Azpilicueta izjavio je da je za uspjeh u velikoj mjeri zaslužan i Jose Mourinho.

"Zaslužili smo ovaj trofej, jedva smo dočekali taj dan. On je još važniji jer znamo koliko je Premier liga teška i koliko je svaka utakmica neugodna. Imati 16 bodova prednosti i osvojiti naslov tri kola prije kraja nije jednostavno. Jose Mourinho je bio ono što smo trebali i smatram da je on zaslužan za titulu. Zahvalan sam mu što ima povjerenja u mene", kazao je Azpilicueta.

U proslavi naslova John Terry je bocnuo Rafu Beniteza koji nije imao povjerenja u njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jedna je osoba rekla da ne mogu igrati dvije utakmice sedmično, on zna da se njemu obraćam. Dokazao sam suprotno i još uvijek se borim i još uvijek se osjećam odlično."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti