Balotelli: Imao sam ludu klauzulu u ugovoru s Redsima

Liverpool je bio spreman na sve

Balotelli: Imao sam ludu klauzulu u ugovoru s Redsima

E. Čaušević

Italijanski napadač Mario Balotelli ovog ljeta odlučio je napustiti Liverpool i svoju karijeru je nastavio u redovima Nice.

Balotelli je u Liverpool stigao  u ljeto 2014. godine, ali nije uspio da ostavi dubok trag na Anfieldu. Nakon sezone koju je proveo na posudbi u Milanu ovog ljeta mu je poručeno da može napustiti klub jer Jurgen Klopp ne računa na njegove usluge.

Italijan je na iznenađenje mnogih odlučio potpisati za Nicu, ali je već u prvim mečevima pokazao da je to bio dobar potez. Balotelli se konačno vraća u staru formu, a za italijanske medije otkrio je zanimljivu kluzulu koju je imao u ugovoru s Liverpoolom.

"Istina je da sam imao dosta ludu klauzulu s Redsima. U ugovoru je bilo da ću dobiti dva miliona funti na kraju sezone ukoliko uspijem da ne dobijem više od dva crvena kartona u toj sezoni. Šteta što nismo saznali da li bih osvojio taj novac", rekao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti