Barcelona se priključila Unitedu u borbi za - C. Ronalda!?

Nevjerovatna vijest dolazi sa Otoka

Barcelona se priključila Unitedu u borbi za - C. Ronalda!?

Nevjerovatna vijest može se pročitati u današnjem izdanju Daily Stara, britanskog magazina/tabloida.

Barcelona će se uključiti u borbu sa Manchester Unitedom oko dovođenja, ni manje ni više nego, Cristiana Ronalda iz Real Madrida!? Daily Star se poziva na svoje izvore u Španiji koji, navodno, kažu da je ovaj transfer moguć. 

AS javlja da je jedan od najvećih kandidata za predsjednika Barcelone, Joan Laporta, boravio je sa Jorge Mendesom koji je menadžer Portugalcu. Mediji su počeli špekulisati da je riječ o pregovorima između dvije strane, jer je poznato da je Laporta najavio jedno veliko ima u Barci ako ponovo postane predsjednik.

Za usluge Cristiana Ronalda zainteresovan je i njegov bivši klub Manchester United, koji ga želi dovesti na ljeto. Pitanje je samo ko bi razuman u Realu pustio Portugalca da ode, i za kolike novce...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.