Baroni i Santos pojačali Fenerbahce

Povećana brazilska kolonija u Feneru

Baroni i Santos pojačali Fenerbahce

A. Beganović

Slavni turski Fenerbahce doveo je u svoje redove dvojicu brazilski internacionalaca iz Corinthiansa i to Cristiana Baronija i Andre Santosa.

Turski velikan je preko svoje službene televizije objavio da je dogovorio transfer pomenutih fudbalera. Još uvijek nema informacija o visini ova dva transfera, a turski mediji očekuju da se u narednih nekoliko dana i ta informacija objavi.

Oba fudbalera potpisat će sa turskim klubom ugovor na četiri godine, a svi navijači Fenerbahcea biće oduševljeni dolaskom ove dvojice fubalera, a posebno Santosa, koji je na kupu Konfederacija bio standardni prvotimac Brazila.

Santos je u brazilskom nacionalnom timu odigrao pet susreta, a za njegove usluge jako je bio zainteresiran i Juventus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.