Bartomeu: Messi je još jednom dokazao da je najbolji
Foto: EPA

Predsjednik Barce zadovoljan

Bartomeu: Messi je još jednom dokazao da je najbolji

M. Šljivak

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu prezadovoljan je startom sezone njegove ekipe.

Katalonci su s igračem manje savladali Elche (3:0) na otvaranju sezone, a blistala je prve zvijezda kluba Lionel Messi, koji je postigao dva gola.

Bartomeu smatra da je svojim nastupom Messi pokazao da je najbolji na svijetu...

"Messi je još jednom dokazao da je najbolji fudbaler svijeta", rekao je Bartomeu, koji je također pohvalio i mladog Munira El Haddadija zbog gola na debiju za katalonskog velikana.

"Munir dosad nije bio u centru pažnje. Postigao je mnogo golova u predsezoni, a sinoć je perfektno pogodio. S obzirom kako je odigrao, ne sumnjam da će mu Luis Enrique davati šansu. Svi igrači su važni za ovaj tim. Svi će dobiti priliku za igru", rekao je Bartomeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.