Bordeaux savladao Videoton, Hadžiću i Suljiću 90 minuta

Dobar rezultat za mađarski tim

Bordeaux savladao Videoton, Hadžiću i Suljiću 90 minuta

E. Čaušević

Fudbaleri Videotona poraženi su večeras u prvom meču 3. pretkola Evropske lige na gostovanju protiv Bordeauxa.

Bordeaux je do pretnosti stigao u 18. minuti utakmice kada je mrežu mađarskog kluba zatresao Sankhare. Ipak, pet minuta kasnije Videoton je stigao do izjednačenja. Bh. fudbaler Asmir Suljić je upisao asistenciju, a mrežu francuske ekipe pogodio je Ščepović.

No, Bordeaux je do kraja prvog dijela uspio ponovo da povede kada je svoj drugi gol na meču postigao Sankhare za ispostavit će se konačnih 2:1. Videoton ima veoma dobar rezultat pred revanš koji se igra za redam dana u Mađarskoj.

Svih 90 minuta za goste odigrao je i bh. dvojac Anel Hadžić i Asmir Suljić koji je upisao asistenciju. Hadžić je sredinom drugog poluvremena zaradio i žuti karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi