Borussija traži prenoćište za navijače Monaca

Pokrenuli akciju na Twitter profilu kluba

Borussija traži prenoćište za navijače Monaca

D. Rakanović

Fudbalski klub Borussija iz Dortmunda pokrenuo je na službenom Twitter profilu akciju kako bi obezbjedio prenoćište onim navijačima Monaca koji nisu planirali da ostanu u Dortmundu poslije utakmice, koja je trebala da se odigra večeras u Njemačkoj.

Prva utakmica četvrtfinala Lige prvaka između Borussije i Monaca, koja je trebalo da se igra večeras od 20:45 sati u Dortmundu, odgođena je za sredu, nakon što su se ranije danas dogodile tri eksplozije ispred klupskog autobusa Borussije.

Utakmica je odgođena za sutra od 18:45 sati.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi