Brat Dejana Lovrena završio u Njemačkoj

Napustio Dinamo, nakratko

Brat Dejana Lovrena završio u Njemačkoj

Zagrebački Dinamo danas počinje sa pripremama za novu sezonu, a na prvom treningu se neće pojaviti Davor Lovren. 

Mlađi brat Dejana Lovrena je odlučio napustiti Maksimir i u narednoj sezoni će boraviti na posudbi u Njemačkoj, tačnije u ekipi Fortune Dusseldorf koja se takmiči u popularnoj "Cvajti". 

Iako je postojala opcija posudbe u Lokomotivu, mlađi Lovren je odlučio izabrati inostranstvo i odraditi za početak jednogodišnju gažu. 

Lovren očito nije vidio svoju šansu u prvom timu Dinama, što je i razumljivo ukoliko se uzme u obzir da igra na poziciji na kojoj je Soudani, a ostaje da se vidi da li će Fortuna biti dobar izbor za ulazak u seniorski nogomet. 

U Fortuni će ga dočekati Igor Majić, koji je također prošao omladinsku školu Dinama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi