Bristol u 4. kolu FA kupa, Đurić igrao do 82. minute

Savladali Fleetwood na gostovanju

Bristol u 4. kolu FA kupa, Đurić igrao do 82. minute

Endin Čaušević

Fudbaleri Bristol Cityja uspjeli su izboriti plasman u četvrto kolo FA kupa nakon pobjede protiv Fleetwooda.

Bristol je večeras na gostovanju savladao Fleetwood sa minimalnih 1:0 u ponovljenoj utakmici trećeg kola ovog takmičenja. Gosti su do prednosti stigli u 17. minuti utakmice kada je nakon asistencije Engvalla mrežu Fleetwooda zatresao Paterson.

Desetak minuta kasnije Bristol je mogao udvostručiti svoju prednost. Bryan je sjajno centrirao u kaznenom prostoru domaćih najbolje se snašao Milan Đurić, ali je bh. napadač glavom loptu poslao pored gola domaće ekipe.

U drugom poluvremenu domaća ekipa pokušala je da dođe do izjednačenja, ali je Bristol imao incijativu na sredini terena. Gosti su imali još nekoliko sjajnih prilika, ali se rezultat nije mijenjao.

Bh. reprezentativac Milan Đurić igrao je do 82. minute u pobjedi svoje ekipe protiv Fleetwooda. U 4. kolu FA kupa Bristol će odmjeriti snage protiv Burnleyja koji je večeraas bio bolji od Sunderlanda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

FA kup, 3. kolo:

Fleetwood - Bristol City 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi