Caceres napokon našao klub, a onda mu transfer propao

Caceres napokon našao klub, a onda mu transfer propao

E. Škorić

Urgvajski nogometaš Martin Caceres (29) ipak neće preći u redove turskog Trabzonspora.

Caceres je slobodan igrač od ljeta, kada je napustio Juventus, ali još uvijek nije pronašao novi angažman, a onaj koji je i uspio da dogovori - propao mu je.

Njega su htjeli Inter, Napoli i WBA, ali je on otputovao u Tursku i trebao je da završi transfer u redove Trabzonspora, no pao je na ljekarskim pregledima, pa je otkazan transfer.

Sada mu jedino preostaje da sačeka još neko vrijeme, da riješi zdravstvene probleme i onda pronađe klub u kojem će igrati. Caceres je karijeru počeo u Defensoru, igrao je potom u Španiji za Villarreal i Barcelonu, potom Sevillu, da bi ga 2012. godine u svoje redove doveo Juventus.

U dresu Stare dame ovaj pouzdani stoper odigrao je 51 utakmicu, te je postigao dva gola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi