Cavani je odabrao novi klub?
Foto: EPA

Cavani ide u Juventus?

Cavani je odabrao novi klub?

Midhat Šljivak

Napadač PSG-a Edinson Cavani vjerovatno će napustiti klub u ljetnom prelaznom roku.

Kako navodi italijanski Tuttosport, Urugvajac bi karijeru ponovo mogao nastaviti u Seriji A i to u dresu Juventusa.

Stara dama je zainteresovana za 29-godišnjeg napadača, koji ne dobija mnogo prilike kod Laurenta Blanca za igru od prve minute.

Da bi mogao otići u Juventus, potvrdio je i njegov brat Walter Guglielmone.

"Sve je moguće. Juventus je veliki klub. Iako PSG ima veliki projekat, moguće je da će biti transfer", rekao je brat urugvajskog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cavani je veći igrao u Italiji. S mnogo uspjeha je nosio dres Napolija, nakon čega je pojačao PSG u jednom od najvećih transfera svih vremena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi