Di Natale se predomislio i penziju odložio za naredno ljeto

Legenda ostaje

Di Natale se predomislio i penziju odložio za naredno ljeto

Legendarni Antonio Di Natale ipak još uvijek neće u fudbalsku penziju. Din Natale je nakon razgovora sa predsjednikom Udinesea odlučio ostati još jednu sezonu aktivan i ugovor odraditi do kraja.

„Vezan sam za Udinese, za klub i za grad, a imam još godinu dana ugovora i odlučio sam ostati. Razgovarao sam sa predsjednikom i zajedno smo odlučili,“ izjavio je Di Natale, osvrnuvši se i na odlazak Guidolina.

„Guidolin je odlučio otići, ali ja shvatam i razumijem projekat kluba, bez obzira na odlazak trenera. Predsjednik me je uvjerio, sada sam na odmoru, vraćam se,“ rekao je Di Natale.

Vremešni Di Natale u prošloj sezoni prkosio je godinama i postigao 17 pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.