Donnarumma: Porodica navija za Napoli i često "ratujemo"

Mladi golman Milana priznao

Donnarumma: Porodica navija za Napoli i često "ratujemo"

E. Čaušević

Jedan u nizu derbija 13. kola italijanske Serije A večeras se igra u Napulju gdje se sastaju Napoli i Milan.

Mladi golman Rossonera, Gianluigi Donnarumma, početkom sezone potpisao je novi ugovor s Milanom, te je odlučio ostati na San Siru. Utakmica u Napulju bit će od posebnog značaja za ovog 18-godišnjeg golmana, a eventualni poraz Milana bi mu donio dosta "problema" u kući.

Naime, Donnarumma je priznao da za Milan navija od malih nogu, te da mu je uvijek bio san da zaigra u dresu Rossonera. Ipak, djetinjstvo mu nije bilo baš "lagano" jer je bio na meti ismijavanja svaki put kada bi Milan izgubio. Razlog tome jeste što većina njegove porodice navija za Napoli.

"Moj san je uvijek bio da igram za Milan i sada mi je čast što nosim ovaj dres i što sam dio ovog kluba. U kući je često bio 'rat' kada sam odrastao jer su me zadirkivali svaki put kada bi Milan izgubio. Većina moje porodice navija za Napoli. Zapamtio sam to i čekam strpljivo osvetu", rekao je Donnarumma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi