Enrique: Ako igrači ne budu pratili moj rad, dat ću otkaz

Napušta li kormilo Katalonaca?

Enrique: Ako igrači ne budu pratili moj rad, dat ću otkaz

Luis Enrique je zaprijetio da će dati ostavku na mjesto šefa stručnog štaba u Barceloni ukoliko igrači ne budu pratili njegov rad. 

Trener Katalonaca svjestan je da mu je podrška igrača izuzetno potrebna, te da ako istu izgubi, rastanak sa Barcelonom postat će neminovnost. 

"Svaki dan radim 100 posto i vjerujte mi da ću dati ostavku ukoliko me igrači ne budu pratili. To se još nije desilo tokom moje trenerske karijere. Želimo samo napredovati, to je sve što imam reći na glasine koje kruže oko Barcelone," poručio je Enrique. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti