Gabriel Jesus objasnio zašto ne može igrati za Juve i Inter

Veliki navijač Milana na kraju izabrao City

Gabriel Jesus objasnio zašto ne može igrati za Juve i Inter

E. Čaušević

Jedan od najperspektivnijih brazilskig igrača, Gabriel Jesus, nalazi se na meti mnogih evropskih klubova.

Gabriel Jesus je briljirao na Olimpijskim igrama u dresu Brazila, a u istom tempu nastavio je u Palmeirasu. Brazilac je odlučio da prizhvati ponudu Manchester Cityja, te bi na Etihad trebao doći u januaru.

Ipak, poznato je da je Jesus ovog ljeta imao dvije ponude iz Italije od Juventusa i Intera, ali ih je odbio. Brazilski fudbaler je za italijanske medije otkrio zašto je to uradio, te zbog čega je izabrao baš Manchester City.

"Istina je da sam imao ponude Juventusa i Intera. Možda su bile i bogatije od one iz Cityja. Ipak, iskreno ću vam reći da nisam otišao u Italiju jer sam navijač Milana od malih nogu. Ne bih mogao zaigrati u nekom drugom italijanskom klubu osim Milana", rekao je Gabriel Jesus.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi