Galatasaray doveo reprezentativca Belgije

Jason Denayer stigao na posudbu

Galatasaray doveo reprezentativca Belgije

Reprezentativac Belgije Jason Denayer novi je fudbaler Galatasaraya, saopšteno je iz turskog kluba.

Ovaj 20-godišnjak je od 2013. godine bio član Manchester Cityja, u kojem nikada nije dobio pravu šansu, pa su ga sa Etihada poslali na jednogodišnju posudbu u Celtic.

Igrajući u Škotskoj, Denayer je brzo napredovao i stekao  neophodno iskustvo, ali u Cityju su procijenili da im još uvijek nije potreban. Građani su mladog Belgijanca odlučili poslati na novu posudbu, ovoga puta u Galatasaray.

"Svi su me primili sjajno u Istanbulu. Bit će mi zadovoljstvo igrati sa Galatom u Ligi prvaka, a prioritet mi je upisati što više nastupa i pobjeda", rekao je Denayer.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti