Hazard provocira Begovića

Selfie provokacija

Hazard provocira Begovića

Edmir Škorić

Chelsea je za vikend gostovao Bournemouthu i slavio je s minimalnih 1:0.

Plavci su na teškom gostovanju u subotu došli do pobjede (1:0), a jedni pogodak postigao je Eden Hazard, koji je potezom kasnije izgleda odlučio malo da provocira Asmira Begovića.

Belgijanac se, naime, uslikao ispred postera Begovića na stadionu u Bournemouthu, čime je valjda želio da ga dodatno "pecne" i doda sol na ranu. 

Inače, Eden je s Belgijom dva puta savladao Begovića i bh. reprezentaciju u kvalifikacijama za SP, pa su Zmajevi ostali i bez baraža.

Sve u svemu, Hazard i Begović su bivši saigrači iz Chelseaja, no Belgijanac sada ima puno više razloga za sreću, a spomenuti selfie vjerovatno je samo šala i drugarsko nadmetanje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi