Ibrahimović ostaje u PSG-u do ljeta 2016. godine

Nemaju ga namjeru prodavati

Ibrahimović ostaje u PSG-u do ljeta 2016. godine

A. Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Zlatan Ibrahimović u PSG-u će sigurno ostati do ljeta 2016. godine.

Prije par sedmica Ibrahimović je razočaran suđenjem na jednom susretu izjavio da je francusska usrana zemlja, pa su mnogobrojni Francuzi tražili njegov odlazak iz PSG-a, odnosno iz Francuske.

Podiglo se mnogo prašine zbog pomenute izjave, iako se Ibrahimović naknadno izvinio, no pored svih pritisaka čelnici PSG-a nemaju namjeru prodavati svog najboljeg igrača.

"Zlatanov ugovor sa PSG-om vrijedi do ljeta 2016. godine i klub ga neće prodavati u nadolazećem prelaznbom roku", za francuske medije je isstakao izvor blizak PSG-u.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Ibrahimović je u PSG stigao 2012. godine iz Milana, a ove sezone je u prvenstvvu postigao 17 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.