Internet eksplodirao zbog Messijeve proslave gola

Smiješna strana proslave

Internet eksplodirao zbog Messijeve proslave gola

M. Šljivak

Lionel Messi je s dva gola vodio Barcelonu do pobjede u velikom El Clasicu protiv Real Madrida (3:2).

Kada je u nadoknadi meča pogodio za pobjedu svog tima, Argentinac je imao zanimljivo slavlje. Skinuo je dres, te je pozirao pred navijačima domaćeg tima, te ih je na taj način provocirao.

Nakon ove proslave, društvene mreže su eksplodirale. Na internetu se može naći mnogo fotografija koje daju dodatnu draž ovoj proslavi.

Naravno, ima tu fotografija kojima se proslava ismijava, ali je više onih koji su dodatno Messija "podigli" u odnosu na Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotošop je ponovo bio glavno oružje onih koji na internetu vole da se na smiješan način osvrću na zanimljivosti iz svijeta sporta.

Ponovo je glavna uloga pripala Messiju, a u fotogaleriji pogledajte ono najzanimljivije što je napravljeno.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti