"Jedino što želim je da s Romom osvojim trofej"

Miralem Pjanić pred utakmicu s Barcelonom

"Jedino što želim je da s Romom osvojim trofej"

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u okviru petog kola Lige prvaka sutra na Camp Nou igraju protiv aktuelnog prvaka Evrope ekipe Barcelone.

Miralem Pjanić na današnjoj konferenciji za novinare uoči sutrašnje utakmice komentarisao je navode medija da će na ljeto pojačati katalonsku ekipu.

"Ne čitam novine. Samo znam da želim da osvojim neki trofej sa Romom. Sretan sam u Rimu i ne želim da komentarišem pisanja medija", rekao je Pjanić.

Bh. reprezentativac dodao je da njegov tim sutra očekuje teška utakmica protiv Barcelone, ali da vjeruje da mogu ostvariti dobar rezultat ukoliko budu igrali onako kako znaju.

"Oni ne gube često kući i sigurno su najbolja ekipa u grupi. Međutim, u prvoj utakmici smo odigrali dobro i ostvarili dobar rezultat. Svi vjerujemo da tu igru možemo ponoviti i sutra", rekao je veznjak Rome, te dodao:

"Moramo igrati bez straha. Igrati na Camp Nou je izazov za svakog igrača".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pjanić je na kraju rekao da je zadovoljan svojim igrama ove sezone, te da mu je velika želja da s Romom na kraju osvoji neki trofej.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.