Još jedna bruka na predstavljanju: Dembele se nije proslavio
Foto: Barcelona

Novi igrač Barcelone predstavljen na Nou Campu

Još jedna bruka na predstavljanju: Dembele se nije proslavio

Prilikom predstavljanja pred navijačima Real Madrida, Theo Hernandez svojim trikovima nije opravdao epitet pojačanja od 20 miliona funti. Pritisak društvenim mreža stigao je i Paulinha prilikom predstavljanja na Nou Campu, pa je i on imao poteškoća prilikom "pimplanja" lopte.

A novo skupocjeno pojačanje Barcelone je uspjelo nadmašiti i Paulinhovo predstavljanje iz najgorih snova. Francuz je upravo stigao iz Dortmunda i postao drugo najskuplje pojačanje u historiji Blaugrane.

Dembele je plaćen 97 miliona funti, ali se na obaveznom predstavljanju pred oko 18.000 navijača Barce baš i nije proslavio.

Ousmane Dembele, koji je u Barci preuzeo Neymarovu "jedanaestku", je pokušao zadiviti okupljene navijače žongliranjem lopte i pokazivanjem trikova, ali mu to u prvi mah nikako nije polazilo za rukom.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Ipak, Dembele je uspio izvesti nekoliko sjajnih trikova, ali snimak njegovih neuspjelih pokušaja već kruži društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi