Jurgen Klopp kritikovao Mourinhov "autobus"
Foto: EPA

Nakon remija na Anfieldu

Jurgen Klopp kritikovao Mourinhov "autobus"

Liverpool i Manchester United su danas na Anfieldu odigrali veliki derbi Premier lige i remizirali bez pogodaka. Redsi su napadali i stvarali šanse, dok je Mourinhova ekipa u Liverpool, očigledno, doputovala s jasnim ciljem - ne primiti pogodak.

Crveni đavoli su u svom naumu i uspjeli, briljirao je i David de Gea, pa su Mourinhovi izabranici Anfield napustili neporaženi.

Portugalski stručnjak je svakako mogao biti zadovoljan osvojenim bodom na teškom gostovanju, dok je, sa druge strane, trener Liverpoola Jurgen Klopp bio izuzetno frustriran nakon velikog derbija.

Njemački stručanjak je nakon utakmice, vidno iznerviran, iskoristio priliku da u razgovoru sa medijima poruči da način na koji je United odigrao današnju utakmicu ne bi bio prihvatljiv za njegovu ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Manchester United je došao ovdje po bod, i dobili su ga. Sigurno je da Liverpool ne bi mogao igrati na ovakav način, ali to je uredu kada je Manchester United u pitanju", poručio je Jurgen Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi