Koke: Borili smo se do kraja, hvala svima na podršci

Kapiten Atletico Madrida

Koke: Borili smo se do kraja, hvala svima na podršci

D. Vejo
Teme:

Velika borba za svaku loptu i htjenje krasili su igru Atletico Madrida tokom ovosezonskog takmičenja u Ligi prvaka.

Izgarali su ratnici Diega Simeona na svakom meču kako bi ostavili što bolji utisak i ostvarili što bolji rezultat. Trudile su se Jorgandžije da pariraju gradskom rivalu. Uspjeli su, ostvarili su trijumf, ali to nije bilo dovljno da anuliraju prednost iz prve utakmice odigrane na Santiago Bernabeu (3:0).

Kapiten crveno-bijelih nakon sinoćnjeg meča nije krio emocije. Izrazio je zahvalnost svima koji su po posljednji put došli na Vicente Calderon kako bi pružili podršku njegovim saigračima i njemu.

"Hvala svima na podršci, mnogo nam je značila. Dali smo sve od sebe. Nadam se da je to publika prepoznala. Borili smo se se do kraja", poručio je Koke.

Atletico se sada okreće obavezama u Primeri. Vremena za predah nemaju mnogo, jer ih već u nedjelju od 20 sati očekuje duel u gostima sa Betisom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi