Kolašinac večeras neće biti u kadru njemačke selekcije (U21)

Otkazao nastup

Kolašinac večeras neće biti u kadru njemačke selekcije (U21)

A. Beganović

Mlada njemačka reprezentacija danas će u Izraelu odigrati prijateljski susret sa domaćom selekcijom, a u njemačkim redovima neće biti Seada Kolašinca, iako je ranije najavljivano da će stoper Schalkea igrati u ovom susretu.

Naime, njemački mediji danas pišu da se selektor mladog njemačkog tima, Rainer Adrion, iznenada našao u velikim problemima.

Nakon serije otkaza (Kevin Trapp, Olivewr Baumann, Jan Kirchoff, Oliver Sorg), svoj nastup otkazao je i potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac, koji je prema pisanju njemačkih medija ostao u Gelsenkirchenu kako bi posjetio stomotološku ordinaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije