Defanzivac Plavih

Kosorić: Na Koševu ponoviti igru iz drugog poluvremena

T. Hebib

Aleksandar Kosorić je imao nesreću da postigne autogol u prvoj utakmici 3. pretkola Evropske lige protiv Standarda, u kojoj je njegov tim poražen rezultatom 2:1.

"Pokazali smo dva različita lica u dva poluvremena. Ušli smo sa prevelikim respektom u utakmicu, nismo imali najbolju sliku o jačini našeg protivnika. Kada smo uspjeli uspostaviti našu igru koja nas je krasila sve ovo vrijeme, došli smo do rezultata", rekao je Kosorić, koji je potom dodao:

"Nažalost, izgubili smo. Mogli smo i do povoljnijeg rezultata ali imamo aktivan rezultat pred revanš. Ako pružimo igru kao iz drugog poluvremena, ne bi trebalo biti problema".

Željezničar će uzvratni meč sa Standardom igrati narednog četvrtka, a svi u taboru Plavih se nadaju da plasman u playoff neće ostati neostvareni san.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.