Kranjčar u finišu donio bod QPR-u protiv Stokea

Remi QPR-a i Stokea

Kranjčar u finišu donio bod QPR-u protiv Stokea

Fudbaleri Stokea su u petom kolu engleskog Premiershipa propustili pobjedu protiv QPR-a. Rezultat je glasio 2:2, iako je Stoke dva puta vodio i bio u prednosti do samog kraja utakmice.

Goste je u vodstvo doveo Diouf u 11. minuti na asistenciju Croucha, koji će kasnije i sam postići pogodak. Caulker je u 42. minuti poravnao rezultat i to je bilo posljednje vrijedno spomena viđeno u prvom dijelu.

Nastavak susreta donosi gol Croucha u 51. minuti, i baš kada se činilo da će tim rezultatom biti završena utakmica, domaći su izjednačili. Pogodak vrijedan četvrtog boda u sezoni postigao je Niko Kranjčar, koji je na sjajan način direktno iz slobodnog udarca matirao našeg golmana.

Svih devedeset minuta na golu Stokea bio je Asmir Begović, koji sasvim sigurno može žaliti za konačnim ishodom ove utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.