Kvržić: Uplašili smo se atmosfere, a Evropa to ne prašta

Fudbaler Rijeke nakon poraza od Feyenoorda

Kvržić: Uplašili smo se atmosfere, a Evropa to ne prašta

Fudbaleri Rijeke sinoć su u okviru četvrtog kola grupne faze Evropa lige poraženi od Feyenoorda rezultatom 2:0, a šansu za igru početkom drugog poluvremena dobio je i naš Zoran Kvržić. 

Bivši reprezentativac BiH nakon utakmice obratio se prisutnim novinarima, te istakao kako koncentracija njegovog tima nije bila na nivou, što je dovelo do poraza. 

"Šteta za prvo poluvrijeme, kada smo se malo uplašili atmosfere i primili dva naivna pogotka. U drugom poluvremenu smo se probali malo dići, ali nije išlo. Šteta za to drugo poluvrijeme, da smo postigli pogodak možda bismo unijeli malo nemira u redove domaćina i došli do izjednačenja. Evropa ne prašta, nismo se dobro postavili na početku utakmice, koncentracija nije bila na razini i za to smo kažnjeni", kazao je Kvržić. 

Rijeka se nakon sinoćnjeg poraza nalazi na trećoj poziciji u grupi G, sa četiri boda manje od prvoplasirane Seville koja na svom kontu ima osam bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.