Lord Bendtner uz pivo proslavio plasman na Mundijal

Veselje u svlačionici

Lord Bendtner uz pivo proslavio plasman na Mundijal

Danski reprezentativac Nicklas Bendtner, popularno zvani Lord Bendtner, u svom stilu je proslavio plasman svoje selekcije na Svjetsko prvenstvo.

Nakon završetka utakmice u Dublinu, gdje je Danska na krilima Eriksena pobijedila Irsku sa čak 5:1, nastupilo je veliko slavlje fudbalera ove selekcije koje je započeo na terenu, a nastavilo se u svlačionici.

Ne najbolji, ali definitivno najzanimljiviji danski fudbaler Nicklas Bendtner snimio je djelić atmosfere iz svlačionice svog tima, naravno uz pivo.

Imao je Bendtner još jedan razlog da slavi. U 90. minuti utakmice pogodio je iz penala za konačnih 5:1, što je bio njegov prvi gol za Dansku nakon dugo vremena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti