Manchester City nudi Džeku i novac za Sterlinga

Džeko u Liverpoolu?

Manchester City nudi Džeku i novac za Sterlinga

Manchester City istakao se kao najozbiljniji kandidat za dovođenje Raheema Sterlinga. 

Prema pisanju Mirrora, čelnici kluba sa Etihada će učiniti sve da u nadolazećem prijelaznom roku dovedu Raheema Sterlinga, a u transferu vrijednom 70 miliona eura spremni su ponuditi i bh. reprezentativca Edina Džeku. 

Na Etihadu se nadaju da će ponuda koja uključuje Džeku i novčanu nadoplatu zadovoljiti Liverpool, obzirom da je od ranije poznato da trener Brendan Rodgers namjerava angažovati vrhunskog napadača. 

Džeko ove sezone nema značajnu ulogu u timu Manuela Pellegrinija, a među klubovima koji su zainteresovani za njegove usluge još se spominju Inter, Chelsea, Fenerbahče i Borussia Dortmund. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.