Monaco poslije penala do polufinala Kupa Francuske

Slavili protiv Sochauxa

Monaco poslije penala do polufinala Kupa Francuske

Fudbaleri Monaca plasirali su se u polufinale francuskog Kupa nakon današnje pobjede protiv Sochauxa poslije boljeg izvođenja penala. 

Domaći su odigrali nešto bolje prvo poluvrijeme, a to su naplatili i pogotkom iz 16. minute kada je mrežu gostiju zatresao Andriatsima.

Ipak, gosti su se pred sami kraj meča uspjeli spasiti i izboriti za penale, a to im je omogućio Joao Moutinho koji je postigao pogodak u 83. minuti.

Za domaće su dva penala promašili Ilaimaharitra i Sao, dok je kod gostiju neprecizan bio Carillo, ali Monaco je ipak prošao dalje, odnosno u polufinale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi