Mourinho o Lampardu: Ako želi može mene zamijeniti

Portugalac cijeni bivšeg igrača Plavaca

Mourinho o Lampardu: Ako želi može mene zamijeniti

A. Beganović

Menadžer Chelseaja, Jose Mourinho, izjavio je da su vrata Plavaca otvorena Franku Lampardu, bez obzira što iskusni veznjak trenutno nosi dres Manchester Cityja.

"Klub je ponudio Lampradu da se može vratiti i raditi šta želi kada bude na to spreman. Ovo su riječi gospodina Abramoviča i siguran sam da one ostaju na snazi", izjavio je Mourinho.

"Mislili smo da će Lampard igrati za New York, no jedna od opcija je bila da određeni period igra za Građane. On je to izabrao, a iskreno, imao je pravo na izbor. Njegovo mjesto u historiji Chelseaja je zagarantovano i s vremenom se ništa neće promijeniti. Ako želi biti menadžer, može mene zamijeniti", dodao je karizmatični Portugalac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.