Nakon Bernarda Silve i Lemar napušta Monaco?
Foto: EPA

Ide u Juventus?

Nakon Bernarda Silve i Lemar napušta Monaco?

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Bernardo Silva odlučio je napustiti Monaco i svoju karijeru će nastaviti u dresu Manchester Cityja.

Bernardo Silva je jučer potpisao petogodišnji ugovor sa Cityjem, a klub sa Etihada platio ga je čak 70 miliona eura. Međutim, čini se da to nije jedini fudbaler koji će ovog ljeta napustiti redove aktuelnog prvaka Francuske. 

Francuski mediji prenijeli su danas da se na izlaznim vratima kluba iz Kneževine nalazi i Thomas Lemar. Kako piše L'Equipe ovaj 21-godišnji igrač se nalazi na meti Juventusa, Tottenhama i Atletico Madrida. No, čini se da je Juve jedini koji je napravio konkretan potez.

Navodno, čenici Stare dame su već poslali ponudu za Lemara i spremni su za ovog igrača izdvojiti oko 40 miliona eura. Lemar je ove sezone odigrao 55 utakmica za Monaco u svim takmičenjima, postigao je 14 golova i upisao je 17 asistencija. S Monacom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti