Navijači Boce u šoku: Tevez saopštio tužne vijesti

Razmišlja o kraju svoje karijere

Navijači Boce u šoku: Tevez saopštio tužne vijesti

E. Čaušević

Napadač Boce Juniors, Carlos Tevez, danas je saopštio tužne vijesti za sve ljubitelje fudbala.

Naime, nekadašnji napadač Juventusa objavio je da razmišlja o završetku svoje igračke karijere. Ova vijet uzdrmala je argentinsku javnost, jer nisu očekivali da će Tevez ovako rano razmišljati da ide u penziju.

"Razmišljam o tome već neko vrijeme. Postoji mogućnost da svoju karijeru završim na kraju ove godine. Konačnu odluku ću donijeti u novembru kada završava sezona, ali osjećam da sam blizu da završim karijeru", rekao je Tevez, te dodao:

"Pritisak u Argentini je mnogo veći nego u Evropi. Dok sam nastupao u Engleskoj i Italiji vodio sam normalan život, odigrate 90 minuta i vratite se u normalu. Ovdje je drugačije, uvijek ste pod pritiskom i uvijek vas prate. Osjećam da više to ne mogu izdržati".

Argentinac je na ljeto 2015. godine odlučio da napusti Juventus i vrati se u Bocu Juniors. Naravno, mnogi misle da je Tevez mogao ostati u Staroj dami jer je imao mnogo toga za ponuditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi