Navijači iznenađeni: Otkud Iniesta u timu godine?
Foto: EPA

Iznenadio ih FIFA-in izbor

Navijači iznenađeni: Otkud Iniesta u timu godine?

Endin Čaušević

Svečana ceremonija dodjele nagrade za FIFA najboljeg igrača svijeta održana je večeras u Londonu.

Centralni dio večeri bio je na samom kraju kada je Cristiano Ronaldo proglašen za najboljeg igrača svijeta u 2017. godini, ali je pored toga uručeno još nekoliko nagrada. FIFA je izabrala i najbolji tim u ovoj godini u kojem su Buffon, Alves, Bonucci, Ramos, Marcelo, Modrić, Kroos, Iniesta, Neymar, Ronaldo i Messi.

Međutim, fanove na društvenim mrežama iznenadila je FIFA-ina odluka da u najbolji tim 2017. godine uvrsti Andresa Iniestu. Fudbaler Barcelone je često bio van terena ove godine, no očito da to nije smetalo FIFA-i. Mnogi vjeruju da su se na tom mjestu trebali naći Casemiro, Kante, De Bruyne ili neko drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi