Navijači Milana objasnili zašto su Donnarummu zasuli novcem

Saopštenje navijača Milana

Navijači Milana objasnili zašto su Donnarummu zasuli novcem

Piše: E. Čaušević
Gianluigi Donnarumma preko noći je postao najomraženija u Milanu nakon što je odbio produžiti ugovor s klubom sa San Sira.

Mladi italijanski golman s Rossonerima ima ugovor do ljeta 2018. godine, a pregovorio oko produženja trajali su nekoliko mjeseci. Međutim, na iznenađenje mnogih na kraju je Donnarumma odbio da produži saradnju s Milanom, te je gotovo sigurno da će ovog ljeta napustiti San Siro.

Donnarumma se trenutno nalazi u Poljskoj gdje s mladom reprezentacijom Italije nastupa na Evropskom prvenstvu. Veliku neugodnost ovaj 18-godišnjak je doživio sinoć na meču protiv Danske kada su ga italijanski navijači zasuli lažnim novcem. Danas su se oglasili navijači Milana koji su pojasnili zašto se sve to desilo.

"Da smo čekali narednu utakmicu Milana prošlo bi mjesec ili dva, a i ne znamo da li će on braniti za naš klub na narednom meču. Ljubio je grb Milana i govorio da mu je klub u srcu, a onda je odbio novi ugovor. Za sve navijače Milana ovo je velika izdaja. Zbog toga smo uradili to što smo uradili sinoć. Vraćamo se sada kući veoma povrijeđeni", saopštili su iz italijanskog kluba.


Seria A